Privéles

Privéles


Je bent welkom voor een privéles

Een privéles yoga kan een opstapje zijn naar een groepsles, als laagdrempelig begin om te proberen of yoga iets voor je is. Misschien vind je het gewoon niet prettig om in een groep yoga te doen of komen de tijdstippen in een studio je niet uit. Of heb je fysieke klachten en ben je onzeker over wat mogelijk is. Wellicht ga je door een moeilijke periode en heb je behoefte aan meer therapeutisch ingezette yoga. Bij een priveles wordt de les helemaal op jou afgestemd. Ook is een priveles geschikt om bijvoorbeeld een yogaserie of ademoefening te leren om thuis te doen. Een privéles of langere yogaworkshop kan ook samen met een vriend(in), partner of klein groepje.


Een privé yogales is een cadeautje aan jezelf

Ik heb veel ervaring met het geven van priveles. Ook heb ik een groot netwerk om je eventueel door te verwijzen naar een meer gespecialiseerde docent of yogastudio. Mail me gerust voor meer informatie en mogelijkheden (info@yogatime.nl of bel 06 10328436).


Priveles is mogelijk op verschillende locaties

Privéles geef ik onder meer in mijn fijne homestudio aan de Otterstraat, nabij de binnenstad van Utrecht. Prijsindicatie: 65 euro per les van 70 minuten (2e persoon gratis). Mocht je dat niet kunnen missen, dan kijken we samen naar een oplossing. Voor een les bij jou aan huis binnen Utrecht reken ik 15 euro meer. Bij de eerste les is er altijd een intakegesprek.


We kijken samen wat er voor jou mogelijk is

Naast 'gewone' yogalessen heb ik onder meer ervaring met privélessen aan mensen met chronische ziekten (zoals MS, Crohn, chronische vermoeidheid, hypertensie, schildklierproblemen), autisme, ADHD, fysieke klachten (zoals rugklachten, scoliose, whiplash, heupklachten), genderdysforie en mensen in moeilijke levensfases (rouwverwerking, burnout en overspannenheid, depressie). Ik heb vele jaren ervaring met het lesgeven aan mensen met veeleisende banen en lastige werkschema's. We kijken samen wat er voor jou mogelijk is. Je bent welkom!


Enkele voorbeelden:

  • Kennismaking met yoga: uitleg over de yoga filosofie, verschillende vormen van yoga proberen en kijken wat bij je past.
  • Yogales op maat.
  • Het samenstellen van een yogaserie/ ademserie die je thuis kunt doen (eventueel gecombineerd met fysio-oefeningen/ in overleg met de behandelaar).
  • Yoga therapie (fysiek en/of mentale insteek, -eventueel aanvullend op psychotherapie en afgestemd met de therapeut).
  • Yoga gericht op verbetering houding/ postuur (YogaAlign).
  • Yoga gericht op herstel en rust. Zie ook yoga nidra.
  • Yoga gericht op het krijgen van meer zelfvertrouwen, beter in je vel zitten en meer rust in het hoofd.
  • Yoga in combinatie met oefeningen uit de meditatieve tantra/ aanraking.