Privéles

Privéles


Contact: info@yogatime.nl of 06 10328436


Je bent welkom voor een privéles

Een privéles yoga kan een opstapje zijn naar een groepsles, als laagdrempelig begin om te proberen of yoga iets voor je is. Misschien vind je het gewoon niet prettig om in een groep yoga te doen. Of heb je fysieke klachten en ben je onzeker over je lichaam en wat er mogelijk is. Wellicht ga je door een moeilijke periode en heb je behoefte aan meer therapeutisch ingezette yoga (bijvoorbeeld in combinatie met psychotherapie). Bij een priveles wordt de les helemaal op jou afgestemd. Ook is een priveles geschikt om bijvoorbeeld een yogaserie of ademoefing te leren om thuis te doen. Een privéles of langere yogaworkshop kan ook samen met een vriend(in), partner of klein groepje.


Een privé yogales is een cadeautje aan jezelf

Ik heb veel ervaring met het geven van priveles. Ook heb ik een groot netwerk om je eventueel door te verwijzen naar een meer gespecialiseerde docent of yogastudio. Mail me gerust voor meer informatie en mogelijkheden (info@yogatime.nl of bel 06 10328436).


Priveles is mogelijk op verschillende locaties

Privéles geef ik onder meer in mijn homestudio nabij de binnenstad van Utrecht. Prijsindicatie: 55 euro per les van 70 minuten (voor een 2e persoon +10 euro). Mocht je dat niet kunnen missen, dan kijken we samen naar een oplossing. Voor een les bij jou aan huis binnen Utrecht reken ik 15 euro meer. Bij de eerste les is er altijd een intakegesprek. Wil je een priveles voor meer dan 2 personen? Dan regel ik een ruimere locatie en kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden.


We kijken samen wat er voor jou mogelijk is

Naast 'gewone' yogalessen heb ik onder meer ervaring met privélessen aan mensen met chronische ziekten (zoals MS, Crohn, chronische vermoeidheid, hypertensie, schildklierproblemen), autisme, ADHD, burnout en overspannenheid, depressie, fysieke klachten (zoals rugklachten, whiplash), genderdysforie en mensen in moeilijke levensfases. Ik heb vele jaren ervaring met het lesgeven aan mensen met veeleisende banen en lastige werkschema's. We kijken samen wat er voor jou mogelijk is. Je bent welkom!


Enkele voorbeelden:

  • Kennismaking met yoga: uitleg over de yoga filosofie, verschillende vormen van yoga proberen en kijken wat bij je past.
  • Yogales op maat (dynamisch en actief, zacht en rustig of een combinatie).
  • Het samenstellen van een yogaserie/ ademserie die je thuis kunt doen.
  • Yoga therapie, afgestemd op jouw lichaam, wensen en wat er speelt (soms in combinatie met/ als aanvulling op psychotherapie en afgestemd met de therapeut).
  • Yoga gericht op verbetering houding/ postuur (YogaAlign).
  • Yoga gericht op herstel en rust. Met bijvoorbeeld restorative yoga en een lange ontspanningsmeditatie. Ook geschikt bij (chronische) ziekte, burnout of herstel.
  • Yoga gericht op het krijgen van meer zelfvertrouwen, beter in je vel zitten en meer rust in het hoofd.
  • Yoga in combinatie met oefeningen uit de meditatieve tantra en/of thai yogamassage.


Copyright © All Rights Reserved