Online groepslessen

Live online yogales


Naast mijn lessen in verschillende studio's geef ik ook live online groepslessen vanuit mijn home-studio. Je bent zeer welkom!


Yoga als ingang naar rust en stilte

Juist in deze periode waarin wellicht je leven op zijn kop staat, is het kunnen voelen van je voeten op de grond belangrijk! Rust, vertrouwen en even stil kunnen zijn, is soms lastig als je alleen bent. Je hebt wellicht een vol hoofd en het gevoel dat je schouders bij je oren beginnen. In een live online les gaan we hier samen aan werken. Je lijf uit de knoop en rust in je hoofd. Ik neem je mee in een les, die je gewoon thuis op een matje, deken of grote handdoek kunt volgen. 


Een online les kost 6 euro: mail me als je mee wilt doen

Je bent welkom bij de onderstaande lessen: 

- maandag 12:15 uur lunchbreak yoga (45 minuten -gratis les!)

- woensdag 10:00 uur chakra yoga (70 minuten)

- vrijdag 16:30 uur yin yoga/ restorative yoga (70 minuten)

- zondag 10:30 uur slow flow vinyasa yoga (70 minuten) 

Mail me via info@yogatime.nl als je wilt deelnemen en zet er je telefoonnummer bij. Het werkt heel eenvoudig:

  • De lessen worden een dag van tevoren via de whatsapp aangekondigd.
  • Je kunt je per les opgeven door een appje te sturen.
  • 10 minuten voor de les ontvang je een link in je mailbox of whatsapp.
  • Na afloop van de les ontvang je een tikkie. De bijdrage voor de les is 6 euro per keer. Is dat bedrag voor jou te hoog of is je inkomen sterk achteruit gegaan in deze Corona-tijd? Dan zijn er 'sponsorplekjes' beschikbaar!


De lessen lopen via het programma Zoom. Het programma werkt zeer eenvoudig. Ik heb de betaalde versie, je hoeft geen account aan te maken en je privacy is volledig gewaarborgd. Je kunt de camera van je latop of telefoon uitlaten (behalve bij privelessen).Copyright © All Rights Reserved