Online groepslessen

Live online yogales/ online yogacommunity


Nooit gedacht dat ik online les zou gaan geven. En dat ik het nog heel leuk zou vinden ook! Maar vanaf maart 2020 is er een mooie en levendige online yogacommunity ontstaan. Met een groep betrokken mensen vanuit heel verschillende woonplaatsen doen we samen yoga op verschillende momenten in de week. Je bent zeer welkom om hieraan deel te nemen!


Je lijf uit de knoop en rust in je hoofd

Juist in deze periode waarin wellicht je leven op zijn kop staat, is het kunnen voelen van je voeten op de grond belangrijk! Rust, vertrouwen, ontspannen en even stil kunnen zijn, is soms lastig als je alleen bent. In een live online les gaan we hier samen aan werken. Je lijf uit de knoop en rust in je hoofd. Ik neem je mee in een les, die je gewoon thuis op een matje, deken of grote handdoek kunt volgen. 


Live lessen of te bestellen voor op je eigen moment

Per week geef ik verschilende lessen die je live online mee kunt doen. Doe je de les liever op een ander tijdstip? Dan stuur ik je een les toe. Live lessen:

- maandag 12:15 uur lunchbreak yoga (45 minuten -gratis les-)

- woensdag 10:00 uur chakra yoga (65 minuten)

- vrijdag 10:00 uur yin yoga (65 minuten) 

- ad hoc zijn er XL-lessen (90 minuten)


Hoe werkt het? Mail me!

Mail me via info@yogatime.nl als je wilt deelnemen en zet er je telefoonnummer bij. Het werkt heel eenvoudig:

  • Via een whatsapp mailinglist ontvang je voor elke les een appje. Opgeven of een les bestellen gaat door terug te appen.
  • 10 minuten voor de les ontvang je een link in je mailbox of whatsapp.
  • Na afloop van de les ontvang je een tikkie. De bijdrage voor de les is 6 euro per keer. Een XL les kost 10 euro. Is dat bedrag voor jou te hoog of is je inkomen sterk achteruit gegaan in deze Corona-tijd? Dan zijn er 'sponsorplekjes' beschikbaar!
  • Ik gebruik voor de live online lessen het programma Zoom. Het programma werkt zeer eenvoudig. Ik heb de betaalde versie, je hoeft geen account aan te maken en je privacy is volledig gewaarborgd. Je kunt de camera van je latop of telefoon uitzetten (behalve bij privelessen).
  • Wil je een les ontvangen voor op een ander moment? Dat werkt op dezelfde manier (je komt in de mailinglist, ontvangt een aankondiging en dan stuur je een appje met het verzoek om de les te ontvangen). Wil je liever een andere les (denk aan een bepaald thema/ chakra/ fysiek aandachtsgebied/ adem/ yin/ flow...)? Ik heb veel lessen op voorraad en kijk graag of er iets voor je bij zit! Ik stuur de les via we-transfer naar je toe. Je hebt een week de tijd om de les te downloaden en kunt het daarna op je eigen moment volgen.


Na de lockdown: lessen, workshops en ontmoeting in mijn home-studio

Na de lockdown komt er een aanbod met enkele wekelijkse live lessen vanuit mijn nieuwe home-studio (vlakbij Utrecht CS). De home-studio is ook een plek van ontmoeting en inspiratie in een ontspannen en huiselijke sfeer. Er komen (weekend) workshops, onder meer binnen het thema Yoga & Boeddhistische dialoog. Meer informatie volgt!