begeleiding-coaching yogadocenten

Begeleiding/ coaching (aankomend) yogadocenten


Wil je investeren in je docentschap? Daar help ik je graag bij!

Ben je net begonnen als yogadocent of ben je in opleiding en nog wat onzeker over het lesgeven? Of wellicht heb al een poos terug een opleiding afgerond en wil je (weer) gaan lesgeven, maar ervaar je een drempel? Ben je op zoek naar je eigen lesstijl en kwaliteit?  Of wil je graag werken aan een bepaald deel van het docentschap of je eigen ontwikkeling?

Met regelmaat vragen beginnend docenten me om begeleiding. Om net dat beetje extra. Ik kan met je oefenen en geef je feedback. Help je graag om vanuit je eigen innerlijke rust te kunnen lesgeven.


Samen kijken we naar de punten waarop je je wilt ontwikkelen

We stemmen de begeleiding af op jouw wensen. Dat kan via privesessies maar ook bijvoorbeeld door observatie of een lesevaluatie bij een les die je geeft voor een groep. Privésessies geef ik in mijn homestudio nabij de binnenstad van Utrecht. Prijsindicatie: 75 euro (incl. btw) voor een sessie van 1,5 uur. Voor een serie van 3 sessies betaal je 200 euro. Mocht je dat niet kunnen missen, dan kijken we samen naar een oplossing. Voor een lesevaluatie op locatie spreken we samen een prijs af (afhankelijk van reistijd/ lesduur). 


Ik heb veel leservaring en ervaring met het geven van priveles. Kijk op mijn yoga-cv voor meer informatie over mijn yoga-achtergrond. Ook heb ik een groot netwerk om je eventueel door te verwijzen naar een andere (gespecialiseerde) docent of yogastudio. Mail me gerust voor meer informatie en mogelijkheden (info@yogatime.nl of bel/ app me via 06 10328436).

Copyright © All Rights Reserved