Yogaweekends 2020

Onthaasten met Yoga -Yogaweekenden in 2020- alle weekend zijn genannuleerd

* voorjaarsweekend: 8, 9 en 10 mei -vol, plek op wachtlijst mogelijk-

* zomerweekend: 3, 4 en 5 juli -vol, plek op wachtlijst mogelijk-

* nazomerweekend: 11, 12 en 13 september -vol-


Een weekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend yogaprogramma, tijd om te wandelen, Deventer te bezoeken of te relaxen in de prachtige tuin.


De ochtenden starten met stilte, meditatie en een vaste serie ademoefeningen, waaronder enkele kriya’s (reinigende ademoefeningen). Na het ontbijt volgt een lange yogales met yin en slow flow yoga. De yin yoga houdingen openen en stretchen het lichaam zacht maar intens en brengen verstilling. De slow flow brengt souplesse, vitaliteit en werkt aan de innerlijke kracht en balans. Voor het slapen is er een yoga nidra, gericht op diepe rust.


In de middag is er voldoende tijd om heerlijk te relaxen in de prachtige tuin of serre, een flinke wandeling te maken (er lopen verschillende wandelroutes langs het huis), naar een terras in het dorp of naar een zwemmeertje in de buurt te gaan. Verder ligt de fraaie stad Deventer op een paar kilometer afstand.


Het yogahuis is een warme en liefdevolle plek in een prachtige, groene omgeving. Het eten is geweldig (vegetarisch en grotendeels biologisch). Het weekend staat open voor beoefenaars van alle vormen en stijlen van yoga. Het yogahuis verzorgt alle maaltijden in huiselijke sfeer. Na de maaltijden en voor het vertrek helpen we samen Clare en Wouter, onze gastvrouw/ gastheer, even met opruimen (maximaal een halfuur/ karma yoga).


Programma (ongeveer):

Vrijdag:

20:00 - 20:30 uur inloop, aankomst

20:45 - 22:30 uur kennismaking, yogales (slow flow en yin yoga) met lange ontspanning


Programma op zaterdag:

08:30 - 09:30 uur pranayama (ademoefeningen), kriya’s en meditatie

09:30 uur ontbijt

10:45 - 12:30 uur lange yogales (slow flow en yin yoga)

13:00 uur lunch

middag relaxtijd: wandelen, lezen in de tuin of serre, naar een zwemmeertje…

19:00 uur diner

20:30 - 21:30 uur yoga nidra (ontspanningmeditatie)


Programma op zondag:

8:15 - 9:15 uur pranayama, kriya’s en meditatie

09:15 uur ontbijt

10:30 - 12:15 uur lange yogales (slow flow en yin yoga)

13:00 uur lunch en aansluitend gezamenlijk opruimen

14:30 - 16:00 uur laatste les (afhankelijk van het weer binnen of buiten), thee met iets lekkers en afscheid


Over de leraar: AnneMarie Hiemstra geeft sinds 15 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. AnneMarie geeft wekelijkse yogalessen en privelessen in Utrecht, maar ook veel yogaworkshops in het weekend. Zie voor meer info: www.yogatime.nl.

 

Praktisch

Datum: weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag.

Bijdrage: 315 euro (gedeelde kamer) of 395 (kamer alleen), inclusief alle yogalessen, overnachting, eten en drinken. Laken/ handdoekpakket: 12,50 (ter plekke te betalen aan the yogahouse) of zelf meenemen.

Inschrijven/ vragen: via de mail: info@yogatime.nl. Wil je even overleggen? Stuur een whatsapp of bel me op 06 10328436.

De locatie: The yogahouse is goed te bereiken met de trein en er is voldoende parkeerruimte. Adres: Kruisvoorderweg 18, 7391 TA Twello. Zie ook: www.theyogahouse.nl.

Annuleringsvoorwaarden: Tot 2 maanden voor het weekend is annulering kosteloos, op 35 euro administratiekosten na. Bij annulering vanaf 2 maanden tot 1 maand voor het weekend ontvang je 50% van het inschrijfbedrag terug. Na deze periode is teruggave helaas niet meer mogelijk. Wel kan je iemand in jouw plaats mee laten doen of kan ik bemiddelen als er een wachtlijst is.

Copyright © All Rights Reserved