vrijdagmiddag XL restorative yoga

Je bent welkom bij een van de onderstaande workshops:


Vrijdagmiddag: XL restorative & yin yoga (16:00 - 17:30 uur)


Ne een lange werkweek afschalen, rusten en ontspannen. De XL restorative & yin yogales op vrijdagmiddag is een mooi moment om de drukte van de week los te laten en met een ruim en leeg hoofd het weekend in te gaan. De les is zowel live als live online te volgen.


Restorative yogahoudingen openen het lichaam op een zachte manier, helpen om spanning los te laten en diep te rusten. Ze zijn gericht op vertraging, rust en diepe ontspanning van lichaam en geest. 


Elke 2e vrijdagmiddag van de maand ben je welkom voor een XL restorative les in de home-studio van AnneMarie in Utrecht: een warme, huiselijke locatie vlakbij de binnenstad in Utrecht. Het is fijn als je zelf nog 1 of 2 extra dekentjes mee kunt nemen. Verder zijn alle materialen aanwezig.


De les is kleinschalig, er zijn maximaal 5 deelnemers in de home-studio. Je kunt ook thuis meedoen via een live-stream of de les nabestellen om op je eigen tijdstip te doen.


Data in 2021: vrijdag 12 november (VOL) en vrijdag 10 december.

Data in 2022: vrijdag 14 januari, 11 februari, 11 maart, 13 mei en 10 juni. 


Docent: AnneMarie Hiemstra

Locatie: Otterstraat 54d in Utrecht. Opgeven via de mail (info@yogatime.nl) of whatsapp (06 10328436).

Bijdrage: 17,50 (live in de home-studio). Live online of de les toegestuurd krijgen voor op een ander moment: 13,50 voor 2 lessen.