7 juli 1-daagse mini-retraite

7 juli: mini-retraite/ 1 daagse workshop 'reis door de chakra's' (10:00 - 17:00 uur)

-VOL- plek op wachtlijst mogelijk


Een eendaagse retraite: een hele dag voor jezelf. Met yoga en vooral tijd voor ontspanning en inzicht. We verblijven in een prachtige landelijke omgeving in een oud koetshuis bij the yogahouse in Twello. Tussen de middag staat er een heerlijke vegetarische/ biologische lunch voor je klaar.


Een mooie lange yogadag om een laagje dieper te gaan

Wil je meer inzicht filosofie van de yoga en de chakra’s? Je eigen yogabeoefening verdiepen? Dan is deze afwisselende yoga workshop iets voor jou. Door gebruik van allerlei verschillende yogastijlen (hatha, slow-flow, yin yoga, meditatie en ademoefeningen) wordt elk chakra concreet voelbaar. Er is afwisseling tussen dynamiek en rust. Tussendoor nemen we tijd voor stilte, ontspanning of een moment om inzichten op te schrijven. Een mooie, lange yogadag om een laagje dieper te gaan!


Chakra's zijn vanuit de Indiase filosofie knooppunten van energie in het lichaam

Chakra's zijn niet zichtbaar, maar wel heel voelbaar. De workshop begint met een uitleg van de filosofie over de chakra’s, maar is vooral ervaringsgericht. Daarna voert de workshop je op een speelse manier langs de 7 belangrijkste chakra’s, die een relatie hebben met de 5 elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. We beginnen bij aarde (stevigheid, stabiliteit) en gaan via water (speels, vloeiend) naar vuur (dynamisch en actief). Daarna volgt het element lucht (adem, ruimte) en tenslotte het element ether (het gebied van meditatie en diepe rust). De workshop is geschikt voor mensen met (enige) yoga-ervaring.


Programma (ongeveer)

10:00 - 10:15 uur inloop en aansluitend kennismaking/ thee met iets lekkers in de prachtige tuin

10:30 - 13:00 chakra yoga

13:00 - 14:30 uur lunch

14:30 - 17:00 uur chakra yoga met aansluitend afscheid


Over de leraar AnneMarie Hiemstra geeft sinds 20 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. Zie voor meer info: over mij. 


Praktisch

Aangepast 'corona-concept' De groep is klein: maximaal 8 deelnemers. Zo heeft iedereen voldoende ruimte. We zijn deels buiten en ventileren binnen extra goed. Om op een ontspannen manier samen te kunnen zijn, doen we een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Bij klachten: blijf thuis. We vragen je om in de periode vooraf aan de mini-retraite zoveel mogelijk risicovolle contacten te vermijden. Het is fijn als je (bijvoorbeeld bij werk met veel contacten/ huis vol pubers op examenreis enzo...) vooraf thuis een zelftest/ sneltest wilt doen.

Bijdrage 95 euro.

Inschrijven/ vragen Inschrijven gaat via een mail naar: info@yogatime.nl. Bij vragen bel gerust of stuur een whatsapp op 06 10328436.

De locatie The yogahouse is goed te bereiken met de trein en er is voldoende parkeerruimte. Adres: Kruisvoorderweg 18, 7391 TA Twello. Zie ook: www.theyogahouse.nl.

Annuleringsvoorwaarden Omdat we deze mini-retraite op vrij korte termijn aanbieden, is restitutie bij annulering helaas niet mogelijk. Wel kun je iemand anders op jouw plekje laten meedoen of kan ik bemiddelen als er een wachtlijst is. 


NB: We gaan er vanuit dat begin juli er meer mogelijk is qua maatregelen vanuit de overheid. Zo niet: dan annuleren we uiterlijk op 5 juni de mini-retraite en ontvang je de volledige bijdrage terug.