30 oktober: deep tissue release

30 oktober: Deep tissue release/ yin yoga met tennisballen (13:30- 16:30 uur) -VOL-


Spanning en stress zet zich vaak vast in het fysieke lichaam. Dat kan zowel spanning door drukte, stress als ook door fysieke bewegingen zijn. Met als gevolg pijnlijk, strakke schouders, onder- of bovenrug, heupen...


In deze workshop werken we aan het losmaken van die diep in het lichaam vastgehouden spanning. Dat doen we met een intens stretchende bindweefselmassage met behulp van tennisballen: deep tissue release (ook wel 'yin yoga met tennisballen' genoemd). Alle 'stressplekken' komen aan bod, als een soort van grote schoonmaak voor het lichaam. 


De workshop geeft je handvatten om deze techniek zelf thuis toe te passen. Zowel het bovenlichaam als onderlichaam komen aan bod, afgewisseld met slow flow yoga om het lichaam zacht en soepel te maken. Na afloop van de workshop voel je je van top tot teen tintelend en ruim.


Datum: zondag 30 oktober 13:30 - 16:30 uur

Docent: AnneMarie Hiemstra

Bijdrage: 45 euro

Locatie en inschrijving: de workshopmiddag geef ik vanuit mijn fijne home-studio. Kleine groep (max 7 deelnemers), huiselijke sfeer. Adres: Otterstraat 54d in Utrecht. Opgave via info@yogatime.nl of whatsapp: 06 10328436.