30 december workshop yin yoga & klankschalen

Workshop diepe rust en herstel/ yin en restorative yoga & klankschalen/ afsluiting van een druk jaar

donderdag 30 december 2021 - 13:30 - 16:30 uur


In deze lange middagworkshop draait alles om ontspannen, vertragen en diepe rust. We gebruiken hiervoor de zachtste vormen van yoga.


Ademoefeningen (pranayama) helpen om meer zuurstof op te nemen en brengen rust in het hoofd. De yin & restorative houdingen brengt ruimte en ontspanning door middel van zachte en trage, lang aangehouden houdingen. Met behulp van onder meer dekens en kussens wordt het lichaam ondersteunt. Zo kan het rusten en kan fysieke en mentale spanning losgelaten worden. Het geluid en de trilling van de klankschalen helpen om de laatste spoortjes van onrust los te laten. Een mooie afsluiting van een druk jaar!Opzet middagworkshop/ stadretraite in Utrecht

De workshop vindt plaats in de fijne home-studio van AnneMarie en Rob, aan de rand van het centrum in Utrecht. Achter de studio ligt een grote, groene binnentuin. De sfeer is warm en huiselijk. Er zijn maximaal 5 deelnemers, zodat iedereen voldoende ruimte heeft. Alle yogamaterialen zijn aanwezig, maar het is fijn om een extra dekentje mee te nemen.


Over de leraar AnneMarie Hiemstra geeft sinds 20 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. Zie voor meer info: over mij.


Praktische informatie

  • Adres Otterstraat 54d in Utrecht (nog geen 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS).
  • Bijdrage 45 euro 
  • Corona de groep is klein en we ventileren de binnenruimte extra goed. Het is fijn als je vooraf een thuistestje wilt doen. Bij klachten: blijf thuis en ontvang een online-compensatie.
  • Aanmelden via info@yogatime.nl of stuur een berichtje naar 06 10328436.
  • Annuleringsvoorwaarden Omdat we deze workshop op vrij korte termijn aanbieden, is restitutie bij annulering helaas niet mogelijk. Wel kun je iemand anders op jouw plekje laten meedoen of kan ik bemiddelen als er een wachtlijst is.