Ontspanning & yoga nidra

Ontspanning en Yoga nidra


Yoga nidra is een meditatietechniek

Yoga nidra helpt om lichaam en geest te ontspannen en in contact te komen met de diepe innerlijke rust en stilte. Yoga nidra is zeer geschikt om je meditatiebeoefening te verdiepen. Maar ook als je last hebt van spanning, stress, slecht slaapt, herstellend bent van ziekte of door een moeilijke tijd gaat. Of als je het contact met je innerlijke rust even kwijt bent, bijvoorbeeld omdat je gedurende een lange tijd veel van jezelf hebt gevraagd.


Bij yoga nidra is het bewustzijn tussen slapen en waken in

Bij yoga nidra slaapt het lichaam, terwijl er een spoortje van bewustzijn in de geest blijft. Het bewustzijn is tussen slapen en waken in. De ontspanning gaat veel dieper dan de slaap. Spanningen (fysiek, mentaal en emotioneel) kunnen geleidelijk aan worden losgelaten. Hierdoor kunnen lichaam en geest tot rust komen, herstellen en weer opladen.


De diepe rust kan helpen dingen in een ander perspectief te zien

Yoga nidra is een techniek die goed te gebruiken is bij slapeloosheid, stress, spanning, (psychosomatische) ziekte, hoge bloeddruk of bij het moeilijk kunnen loslaten en ontspannen.


Ervaar zelf de werking van de diepe ontspanningsmeditatie

Ik geef yoga nidra als priveles in Utrecht. Bij ziekte of herstel is ook een sessie aan huis mogelijk. Ook plan ik regelmatig workshops met yoga nidra. Een privesessie kost 60 euro. Mocht je dat niet kunnen missen, dan kijken we samen naar een oplossing. Stuur een mail voor een afspraak (info@yogatime.nl). Je bent welkom!