27 oktober: reis door chakra's

Zondag 27 oktober: Een reis door de chakra's (13:30 - 17:30 uur)


Wil je meer weten over de filosofie van de yoga en de chakra’s? Je eigen yogabeoefening verdiepen? Dan is deze afwisselende yoga workshop iets voor jou! Door speels gebruik van allerlei verschillende yogastijlen (hatha, slow-flow, yin yoga, meditatie en ademoefeningen) wordt elk chakra concreet voelbaar. Er is veel tijd voor ontspanning en afwisseling tussen dynamiek en rust. Een mooie, lange yogamiddag om een laagje dieper te gaan!


Chakra's zijn vanuit de Indiase filosofie knooppunten van energie in het lichaam. Niet zichtbaar, maar wel heel voelbaar. De workshop begint met een uitleg van de filosofie over de chakra’s, maar is vooral ervaringsgericht. Daarna voert de workshop je op een speelse manier langs de 7 belangrijkste chakra’s, die een relatie hebben met de 5 elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. We beginnen bij aarde (stevigheid, stabiliteit) en gaan via water (speels, vloeiend) naar vuur (dynamisch en actief). Daarna volgt het element lucht (adem, ruimte) en tenslotte het element ether (het gebied van meditatie en diepe rust). De workshop is geschikt voor cursisten met minimaal een half jaar yoga-ervaring.


Datum: zondag 27 oktober, 13:30 - 17:30 uur

Bijdrage: 45 euro 

Docent: AnneMarie Hiemstra

Locatie en inschrijven: Utrechts Yogacentrum, Van Asch van Wijckskade 31 in Utrecht. Inschrijven via: info@utrechtsyogacentrum.nl


Copyright © All Rights Reserved